perjantai 26. huhtikuuta 2013

BH Gigabit Karoo Diamond

Jännittävä BH koe on siis jo takana päin ja läpihän se meni! Joten Rontti on tätä nykyään BH Gigabit Karoo Diamond  ja omistaja on kyllä ikionnellinen! Vaikka suoritus itsessään ei ollut kovin hyvä, en ota siite hirveää stressiä. Jännittynyt ohjaaja paineisti koiraa, joka ei seurannut kunnolla. Paikallamakaaminen oli kuitenkin huippu hyvä!

Yksi tavoite on siis nyt saavutettu ja nyt voi alkaa kunnolla keskittymään PK-lajeihin sekä Pelastuskoira puolelle. Tokoa ei kyllä vielä unohdeta, mutta varmasti jää nyt kesän ajaksi vähemmälle kun maastoon päästään. Toiveena olisi vielä tälle vuodelle korkata PK puolen kisoissa.

Jälkikausi on myös korkattu. Tein pienen jäljen nurmikolle n. 70m pitkä 5esinettä. Rontilla oli kovasti intoa kun näki mitkä vermeet laitetaan päälle. Hyvin meni myös jäljen ajaminen vaikka intoa ja vauhtia oli kyllä vähän liikaakin. Haluan kiinnittää enemmän huomiota juuri tuohon vauhtiin ja esineiden ilmaisuun.
Vauhtia hiljensin kirjaimellisesti roikkumalla liinan perässä ja jarruttamalla, tämä ei kuitenkaan Rontin työskentelyä haitannut. Esineetkin nousivat todella hyvin :)

Tästä on siis hyvä jatkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti