lauantai 15. lokakuuta 2011

Lokakuu vko 41

Tällä viikolla treenailtiin hakua, esineruutua ja hiukan tottista Peko porukalla.

Torstaina haku treenit Sotkanniemessä. Otettiin Rontille ensimmäistä kertaa niin että kävimme lähellä maalimiestä(piilossa) hihnan kanssa, jotta Rontti saisi hajun. Palasimme lähetyspaikalle, josta lähetin "ukko". Rontti tiesi mitä pitää tehdä, irtosi hyvin niin kuin aina ja löydi maalimiehen nenän avulla.
Toinen maalimies oli aika lähellä tietä johon läheti Rontin. Lähti hyvin mutta ei tainnut oikein ehtiä saada hajua ukosta, mut sieltähän se löytyi äkkiä :) Viimeinen ukko käytiin kanssa haistelemassa ennen lähetystä.


Lauantaina käytiin puijonlaaksossa treeneilemassa esineruutua ja tottista. Otettiin taas polulle muutama esine, jotka Rontti bongas sieltä. Tällä kertaa esineruudut olivat kaistoja. Rontille tyypillinen treeni, hetsailua esineellä ja koira pois ruudun edestä. Lähetys "esine" ja vauhdilla ruutuun. Hieman kesti kyllä etsiä missä esine on, mutta hyvin meni ruudun perälle asti, joka kerta. Nenän käytön treenailua niin löytyis ne esineetkin paremmin :P
Kentällä tottisteltiin hieman. Muisteltiin hieman jääviä liikkeitä ja seuraamista treenailtiin. Otettiin myös muutama luoksetulo lyhyeltä matkalta eteen. Nyt ei tarvitse enää käyttääkään käsiä niin kovasti apuna. Sillä viime toko treeneissä sain vinkin, että seison itse vähän taakse päin nojaten ja kädet lasken etureisien päällä. Toimiii! Rontti on oppinut tulemaan oikeiaan paikkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti