keskiviikko 22. helmikuuta 2012

21. helmikuuta Toko treenit hallilla

Tänän treeni suunnitelmasta hieman poiketen harjoiteltiin seuraamista/perusasentoa, hyppyä, kiertämistä ja loppu palkaksi mentiin ruutuun.

Aluksi otettiin seuraamis pätkä kokeenomaisesti, jossa pyysin treenin vetäjää mariannea tarkkailemaan perusasentoa, kun se on aika ajoin ollut vino. Seuraaminen meni muuten hyvin, huomautuksia tosiaan perusasenossa ja käännöksistä jotka on vielä hieman väljiä.. mitenhän ton ison koiran päähän sais taouttua sen pyllyn kääntämisen :D
Viimeiseksi otettiin hyppyä. Merkattiin hyppy Rontille ja se hyppäs pari kertaa ensimmäisellä käskyllä, Jeee!! Yleensä siinä on käynyt tosiaan niin että oon joutunut vähintään kädellä auttamaan.. Hyvä hyvä, nyt vaan itse pitää muistaa AINA merkkauttaa se hyppy koiralle ennen sinne lähettämistä.

Toisella kierroksella otimme nyt sitä perusasentoa. Jätin koiran istumaan ja itse menin sen eteen, josta käsky "sivu", mikäli meni oikein palkka jos ei uusi käsky ja jos ei vieläkään korjanut oikein jalalla hieman liikutin koiraa jonka jälkeen korjasi oikein, josta kehut palkaksi. Toinen tapa harjoitella oli että jätin koiran paikoilleen istumaan ja itse menin sen eteen seisomaan selkä koiraan päin josta käsky "sivu", tässä sama palkkaus tyyli. Tämä oli Rontille kyllä haastavaa kun se ei meinannut pysyä paikallaan vaan heti kun olin pysähtynyt lähti tulemaan minua kohti. Kyllä se sitten onnistui kun pari kertaa kävin palkkaamassa paikalla istumisesta.

Loppuun vielä kiertämistä muutamia kertoja ja viimeiseksi ruutun meno jossa Ronttia odotti pallo :)

Hyvät treenit, nyt vaan seuraava viikko treenataan kotona perusasentoja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti