keskiviikko 29. helmikuuta 2012

28. helmikuuta Tokoilua

Helmikuun viimeiset treenit, kyllä aika menee nopeaa.. No mutta asiaan, tänään aiheena oli ruutu ja nouto, sekä otimme hyppyä, seuraamista ja tietty paikallaolo.

Paikalla olo meni muuten oikein hyvin, mutta lopuksi kaveri vapautti koiran (aika äänekkäästi) ennen kuin olin ehtinyt Rontin luokse joten Rontti säntäsi namialustalle. Onneksi kuitenkin näin eikä niin että Rontti ois mennyt vapautetun koiran luokse. Loppu tilanteen korjasin kuitenkin niin että laitoin Rontin takaisin maahan jonka jälkeen käskytetysti loppuun asti. Koiran tultua sivulle jätin sen istumaan ja laitoin uudestaan namin lautaselle ja vapautin koiran tähän. Muuten paikalla olo meni tosi tosi hyvin, Rontti oli todella keskittynyt koko 2min aijan. Kävin pari kertaa palkkaamassa maahan koiran. Viimeisien sekunttien aikana Rontti otti lonkkalevo mutta se ei haitannut keskittymistä yhtään.

Sitten ruudun kimppuun. Ensiks otettiin muutaman kerran niin että pallo vietiin ruutun jonne lähetin sitten koiran. Seuraavat kerrat taas niin, että Marianne oli ruudussa merkkaamassa sitä, jonnekka Rontin lähetin. Kun kohta oli oikea aloin kehumaan Ronttia, jolloin se kääntyi ja Marianne heitti pallon ruutuu. Lopuksi juoksin itse ruutuun leikkimään Rontin kanssa. Kerran häkissä olevat koirat pitivät elämää jolloin Rontilla ruutuun juostessa hävisi kokonaan ajatus mitä piti tehdä. Mutta muuten oli hyvä harjoitus, vielä pitää merkata ruutua ja kun ymmärtää mikä se on niin alkaa vaatimaan oikean paikan etsimistä itse josta saa sitten palkan.

Seuraavaksi pyysin Mariannelta neuvoa meidän nouto kapulan kanssa istumisongelmaan. Näytin miten Rontti tekee kun esim. makupalalla yrittää saada sen istumaan. Neuvoksi saatiin että kotona harjoiteltaisiin niin että Rontin tuodessa kapulaa ottaisinkin eteenpäin askelia jolloin paineistuksen avulla Rontti voisi istua tai seinää vasten jolloin ei voisi peruuttaa. Kokeillaan siis kotona miten tässä käy :D

Sitten seuraamista ja perusasentoa, jota ollaan nyt viikko tahkottu. Seuraaminen oli mallikasta, sekä perusasennot menivät lähestulkoon nappiin jokainen :) Käännökset yllätys yllätys väljiä, mutta jospa sitä aletaan jotenkin seuraavaksi tahkomaan..

Mukavat treenit, kiitos ja kumarrus! Nyt taitaa tullakin parin viikon tauko taas treeneihin, kun itse joudun olemaan töissä mutta kotona harjoitellaan ahkerasti ja suunnittelin että mentäis 10.3 möllitokoihin joten siellä saadaan treeniä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti