keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Möllitokoissa 10.3

Käytiin mölleissä vähän kokeilemassa taas miten sinne kokeisiin uskaltais lähtee :D

Luoksepäästävyys: 10
Rontti rupesi antamaan tassua tuomarille, muuten oli aikas hyvin paikallaan.

Paikalla makaaminen: 8
Jo ennen liikkeen aloittamista meidän vieressä olleen austalian paimenkoira uroksen kanssa Rontilla ei oikeen synkannu. Alkoivat haukkumaan toisilleen, josta seurasi jännittyneisyys. En siis uskaltanut ottaa koko matkaa paikalla makuuseen. Rontti oli levoton mutta onneksi sain sen ottamaan kontaktin ennen käskyn antamista. Itse paikalla olo oli pitkästä aikaa todella huono (luulen että johtui vieressä olevasta koirasta). Rontti vaihtoi monta kertaa asentoa, ryömi n. 30cm eteenpäin ja vinkui, jota se ei kyllä ole koskaan tehnyt treeneissä. Noh se oli sellainen, treenaillaan siis kovasti tätä..

Seuraaminen kytkettynä: 10
Ei ollut aivan parasta seuraamista, mutta hyvää kuitenkin. Perusasennot tuli aavistuksen liian eteen ja osa oli vinoja. Tuomari kysyi että silitänkö koiraa seuraamisen yhteydessä?? :D No en kyllä silitä, se vaan näyttää vissiin siltä. Käsi hipoo välillä Rontin karvoja mutta en kyllä silittänyt sitä. Pitää vissiin miettiä et vaihtaisko käden paikkaa koiran pään ulkopuolelle, kun nyt se on minun ja koiran välissä.

Seuraaminen taluttimetta: 10
Parempaa seuraamista. Edelleen perusasennot edessä ja vinoja. Käännökset on myös vielä väljiä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Seuraaminen hyvää ja maahan meno nopea. Good!

Luoksetulo: 10
Hyvä vauhti ja vältti törmäämisen. Minun mielestä olisi saanut tulla aavistuksen verran vielä lähemmäksi minua (pk puolta ajatellen), mutta muuten olin tyytyväinen. Perusasentoon tulokin oli nopea ja hyvä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9
Ei pysähtynyt heti, muuten hyvä.

Estehyppy: 10
Tämä onkin ollut se meidän murheen kryyni. Ollaan treenattu paljon ja hyvinhän se meni. Pidin koiraa hieman kaulapannasta kun mentiin esteelle ettei vaan karkaa ja merkkautin sen Rontille ennen kuin annoin käskyn. Hyvppy oli hyvä, Rontti vaan jäi todella lähelle hyppyä kääntymisen jälkeen. Tätä pitäi treenailla et hyppäis kauemmas. Taisi etutassut liikahtaa kun menin Rontin luokse mutta muuten hyvin, kun ei olla harjoiteltu hirveesti seisomista hypyn takana.

Kokonaisvaikutelta: 10!

Alo1 192pist. Jeee!!
Arvostelu oli kyllä aikas lepsu ja siinä annettiin paljon anteeksi, mutt niinhän se menee mölleissä :) Kyllä minä nyt alan olla sen verran vakuuttunut että ilmoitan Rontin seuraaviin kokeisiin kun aikataulut passaa yhteen. Sitä ennen taitaa kuitenkin tulla MH-luonnekuvaus 6.-7.4, katsotaan mitä ne siellä sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti