keskiviikko 15. elokuuta 2012

14. elokuuta. Tokokoe Iisalmi

Käytiin meidän toisissa Tokokokeissa Iisalmessa. Harmillisesti sattui taas hellepäivä kun meillä oli kokeet. Minä kun ajattelin ettei enää elokuussa ole helteitä, pah.. Mutta 1-tulos tuli silti vaikka ei ihan nappiin mennyt.

Luoksepäästävyys: 10
Meni hyvin, Rontti ei edes yrittänyt antaa tassua tuomarille :)

Paikalla makaaminen: 10
Tämä oli kyllä se pelätty liike, jota ollaan harjoiteltu paljon edellisen kokeen jälkeen. Ja se meni niin kuin piti. Kyllä minua jännitti koko 2min ajan että millon se lähtee, mutta Rontti pysyi todella rauhallisena paikoillaan vaikka ympärillä oli häiriöitä mm. kuulan työntäjä viereisellä kentällä :D Kun vielä vähän harjoitellaan niin kohta uskaltaa mennä sinne BH kokeeseenkin.

Seuraaminen kytkettynä: 7,5
Nyt iski sitten taas se kauhea kuumuus eikä Rontti jaksanut seurata, jonka vuoksi pisteet laskivat. Suunnittelinkin kovasti että kilpaillaan vaan talvella ettei ainakaan helle haittaa tai koira pitää leikata kaljuks.

Seuraaminen vapaana: 5
Tämä olikin sitten vielä huonompi. Rontti päätyi rapsuttamaan välillä itseään ym.. huoh.. Tässä vaiheessa alkoi itsellä olla sellainen fiilis että voi ei!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8
Seuraaminen taas huonoa, mutta muuten hyvä. Nyt alkoi sitten se petraus Rontin osalta.

Luoksetulo: 8,5
Kaikki meni muuten hyvin, mutta sivulle käskyssä jouduin antamaan kaksoiskäskyn kun ensimmäisellä Rontti tuli vaan lähemmäs minua. Tämä oli kyllä ehkä minun moka kun ollaan aina harjoiteltu lähemmäs tulemista niin Rontti luuli että niin pitää tässäkin tehdä. Muuten sivulle tulo oli hyvä ja suora kun koira ymmärsi tulla perusasentoon.

Seisominen seuraamisen yhteysessä: 9
Huonoa seuraamista, mutta muuten hyvä

Estehyppy: 8,5
Hyppy oli hyvä ja pysähtyminen, mutta kun lähdin tulemaan Rontin luokse niin se otti muutaman askeleen josta putosi hieman pisteitä. Olin tyytyväinen kuitenkin tähän sillä ollaan niin vähän hyppyä harjoiteltu.

Kokonaisvaikutus: 8,5

Pisteet yhteensä: 161, 1-tulos!
Tästä on hyvä jatkaa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti