torstai 9. elokuuta 2012

8. elokuuta. Tokoilua

Tänään en ajatellut kauheasti ottaa mitän uutta rontille kun ollaan seuraavalla viikolla menossa kokeisiin.

Alkuun halusin luoksepäästävyyden kun sitä ei olla taas aikoihin harjoiteltu. Rontti taas perinteiseen tapaan antoi tassua muutamalle ensimmäiselle "tuomarille", mutta viimenen meni jo hyvin.

Sitten pari seuraamis pätkää, jossa halusin vaan saada koiran pysymään hyvässä vireessä ja kontaktissa. Se onnistui. Seuraamisessa olen itse vaihtanut tyyliä eli minulla on vas. käsi koiran vasemmalla puolella jottei näyttäisi siltä että silitän koiraa seuraamisen aikana.  Ronttia tämä vaihdos ei ole haitanut.

Ennen toista satsia otin kentän laidalla n. 30 sek paikkamakuu harjoituksen, joka meni hyvin. Rontti on alkanut tajuta että kontaktin pitäisi säilyä paikkamakuun aikana, josta olin sitä ennenkin palkanut runsaasti. Onneksi tällä on ollut tulosta ja Rontti makaa paljon rauhallisemmin maassa.

Sitten otin leikinomaisesti maahan menoa sekä seisomista. Näihin yritin saada samalla nopeutta lisää. Sitten muutama seuraaminen ja koiran ollessa hyvässä vireessä lopetin. Viimeiseksi kuitenkin vielä luoksetulo ja eteentulemisesta palkka ja leikkien pois kentältä.

Onnistuneet treenit, toivotaan et menee kokeet hyvin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti