perjantai 3. elokuuta 2012

2. elokuuta Peko treenit

Majalla käytiin Peko porukan kanssa vähän treenailemassa tottista ja hakua.

Tottis tuntui jotenkin harvinaisen haastavalta Rontin osalta, ei meinannut kyllä keskittyä millään mihinkään. Olisiko sillä sitten ollut asiaa kun ei olla treenattu samalla porukalla useampaan viikkoon tottista, tiedähäntä?!

Paikallaolo oli muuten hyvä ja vaativa, mutta Rontti kerran nousi ylös. Syytä en tiedä tai veikkaan että se johtui niin pitkästä paikkamakuusta. Niitä pitää siis harjoitella. Seuraaminen oli ok, hyvässä vireessä pysyi koko ajan. Treeneistä muodostui kuitenkin ehkä liian pitkät kun oli taas helle päivä. Rontilla meinasi siis into loppua lopussa. Pitää itse kiinnittää tähän enemmän huomiota.

Sitten haku metsään. Tällä kertaa ei siis apuja, ei tuo Rontti näytä niitä enää tarvitsevan ainakaan piston syvyyden takia ja tietää kyllä mitä on tekemässä. Maasto oli erilainen kuin aikasemmin mutta onneksi se ei näyttänyt Ronttia haittaavan. 4 ukkoa, joilla kaikilla palkkana herkut ja viimeisellä myös patukka.

Ensimmäinen ukko oli piilossa oik. etukulmassa ja se meni hyvin. Toinen maalimies vas. etukulmassa pienen nyppylän takana, jonne Rontti myös lähti innolla ja löysi maalimiehen heti. Kolmas meni niinkin hyvin, mutta viimeisen ukon olinpaikkaa ei nähty varmaksi joten Rontti joutui lähtemään takasin päin hakualueella kun ukko olikin eri paikassa kuin oletettiin. Mutta sieltä se löytyi joten olin tyytyväinen. Tuuli oli hyvä tänään varsinkin oik. puoli oli näiltä osin helppo kun sieltä tuuli eikä toinen puolikaan näyttänyt rontille olevan vaikea. Nenä siis toimii ja huomaa että se pitää tästä touhusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti