torstai 1. marraskuuta 2012

1. marraskuuta tottista ja ilmaisua

Tänään otettiin Peko porukan kanssa vähän tottista ja ilmaisua kylmässä ja loskaisessa kelissä. hurrr..

Otettiin perusseuraamista ja palkasin aina hyvästä kontaktista. Ympärillä oli aika paljon häiriötä ( treenikaverin koira kentän sivussa ja lenkkeilijöitä) jonka vuoksi halusin pitää treenin yksin kertaisena enkä viitsinyt paljon käskyttää maahan kun kenttä oli aikas märkä.

Toisella kierroksella kontakti pysyi paljon paremmin. Otettiin myös henkilöryhmää, joka meni hyvin. Rontti ei paljoa vilkuillut ihmisiä eikä vieraat koiratkaan enää niin paljoa häirinnyt. Lyhyt intensiivinen treeni ja leikkipalkaksi.

Otettiin lopuksi vielä muutama ilmaisu. Rontista on siis tarkoitus saada haussa rullalla ilmaiseva koira, koska haukkumisesta ei tullut mitään. Muutamia kertoja ollaan jo harjoiteltu irtorullalla ja se on alkanut pikku hiljaa sujua. Intoa ainakin piisaa joka on hyvä!
3ukkoa, joilla kaikilla irtorullat. Lähetyksestä maalimiehelle jolta otti rullan ja palautus käteen, jonka jälkeen sivulle mistä lähetys näytölle. Ja tyytyväinen olin koko settiin. Ennen Rontti rupesi pyörimään maalimiehen luona kun ei tajunnut rullahommaa, mutta nyt ottaa rullan ja tulee suoraan luokse. Käytän vielä kutsua luokse tulemisessa ettei siinä vaan tulisi epäonnistumista ja Rontti lähtisi huitelemaan muualle.
Mutta kyllä se tästä, eiköhän siitä Rontista tule ihan pätevä rullakoira! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti