maanantai 19. syyskuuta 2011

Syyskuu vko 38

Tällä viikolla oli kahdet Peko treeni.

Maanantaina treenailtiin jälkeä Savilahden nurmikolla. Rontin jäljellä oli pari kulmaa (oik.vas.), joissa oli nakkeja vahvistamassa niitä. Lopussa oli enemmän herkkuja palkaksi. Jälki meni oikein hyvin, vauhti olisi voinut olla hieman pienempi mutta ei näyttänyt haittaavan työskentelyä.

Sunnuntaina treenialtiin suunnistajanpuiston kentällä ja läheisyydessä harjoiteltiin esineruutua. Ensiks otettiin esineruutua, ennen ruutuun menoa otettiin kuitenkin muutama esine polun varteen ja katsottiin haistaako Rontti niitä. Pienen haistelun jälkeen löytyihän ne. Näitä treenejä pitäisi Rontille tehdä sillä nenä ei oikein tahdo olla kunnolla auki tuolla ruudussa, kun vielä on niin kova kiire kaiken lisäks.
Ruuduista esineet löytyivät. Autoimme Ronttia vielä niin, että hetsailimme sitä esineillä jotka vietiin ruutuun niin että se näki minne ne meni ja niin ettei se tiennyt missä kohti ruutua ne olivat. Mukava treeni.
Lopuksi otettiin vielä vähän tottista kentällä. Seuraamista, paikallaoloa pieni pätkä kun muuta koirat treenailivat kentällä ja lopuksi eteen lähetys pallolle, jeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti