maanantai 16. heinäkuuta 2012

12. heinäkuuta jälki treenit

Käytiin tekemässä Mairen kanssa pojille jäljet metsään (Ruuti ja Rontti) ja sillä aikaa kun jäljet vanhenivat tehtiin Sulolle partiointia ja käytettiin pojat yhdessä lenkillä :) Se olikin aika mielenkiintoinen reissu, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Rontille tuli vaan pikku haava silmä kulmaan kun Ruuti ei olisi halunnut sitä niiden jengiin, mutta pienillä kahinoilla selvittiin ja loppu menikin sitten hyvin.

Jälki oli siis vieraan tekemä jossa oli 7 esinettä (keppejä, tavaroita), pituutta jäljellä oli n.250m.
Rontti oli niin innokas jäljelle meniä että meinasi lähteä ilman liinaa metsään huitelemaan kun selvittelin sitä siinä. Noh mutta saatiin liina kiinni ja koira oikeisiin töihin. Jana työskentely ok. Jäljestys vauhti oli minusta hyvä, reipasta kävelyä siis mentiin ei tarvinnut juosta nii kuin joskus. Kaikki muuta esineet taisi löytyä mutta 1-2 keppiä jäi matkan varrelle, joten olen todella tyytyväinen! Vielä kun jäljen tekijä en ollut minä eikä esineet haisseet minulta niin tosi hyvin Rontilta.
Huomaa kyllä nyt kun on tehnyt ainakin sen pari jälkeä viikkoon niin Rontti on kehittynyt jäljen ajamisessa ja esineiden paikannuksessa. Hieno poika! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti