keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

12. heinäkuuta 2011 alkaen pääsette mukaan Rontin ja minun (Mari Keinänen) treeneihin.

Blogi avattu vihdoin ja viimein omistajan viitsimättömyyden vuoksi. Todella aluksi ajattelin etten alkaisi kirjoittaa minkäänlaista treenipäiväkirjaa, mutta tulinkin sitten toisiin aatoksiin. Varsinkin sen jälkeen kun on lukenut muiden mahtavia blogeja.

Näin siis on paljon helpompi itse muistaa mitä ollaan treenattu ja miten se meni. Samalla ehkä konkreettisesti huomaa kehityksen tai alamäen, myös voisi huomata mitä virheitä on tehnyt. Toivon siis että mahdollisimman moni lukisi ja kommentoisi treenejä mitä ollaan tehty.

Voisin vielä hieman valaista minkälaisesta koirasta onkaan kyse. Rontti on suursnautseri uros, ikää 1v 3kk blogin aloitus vaiheessa. Varsinaiset treenailut ollaan aloitettu 2011 alussa, toko1 -kurssilla. Kävimme tosin jo hieman treenailemassa syksyllä -10 canicrossinkia, sekä viime talvena harjoiteltiin valjakkohiihtoa joka alkaa luistaa jo melko hyvin. Saisi vain oman kunnon kohdalleen niin olisi hyvä :S Tokoilua ollaan jatkettu kesällä TehoAvo -ryhmässä sekä juuri alkaneessa kesä Tokoryhmässä. Pk-tottista ollaan myös koko kesä treenailtu ja siinä ohessa jälkeä sekä esineruutua. Olemme myös jälkitutor -ryhmässä, joka kokoontuu satunnaisesti. Vapaa-aika menee siis aika mukavasti näin kesäisin. Ehdimme viettää toki vapaa päiviäkin, jolloin vaan löhötään :)

Luonteeltaan Rontti on erittäin sosiaalinen, tulee toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa iästä riippumatta. Virtaa riittää niin kun pitääkin nuorella ja isolla koiralla. Rontti on kuitenkin treenatessa motivoitunut, varsinkin kun ei ole häiriötekijöitä. Rauhallisuutta ja pitkä jäntevyyttäkin löytyy tarpeen tullen ja uskon sen vahvistuvan kun ikää tulee lisää.

Kiitos jo etukäteen kommentoijille ja lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti