keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

20. heinäkuuta. TehoAvo -ryhmän treenit

Päätettiin yhdessä ryhmän kanssa treenailla seuraamista häiriön alaisena. Tällä kertaa häiriönä oli "miinakenttä" eli levittelimme n.10mx10m alueelle palloja (narupalloja, tennispalloja, jalkapallo ym.). Lopuksi otimme AloAvo -ryhmän kanssa yhteisen paikallaolo treenin.

Aluksi otettiin häiriökontaktia niin, että kaikki koirakot (4koirakkoa) tulimme kentälle yhtäaikaa. Olimme mahdollisimman tiiviisti ja jokainen omalla tahollaan otti sivulla oloa, seuraamista ym. Rontti jaksoi keskittyä yllättävän hyvin vaikka lähellä hääräsi koko ajan joku jotain. Muutaman muistutuksen jälkeen seuraaminen, kontakti ja sivulle tuleminen onnistui mainiosti. Olin iloisesti yllättynyt.

Sitten "miinakentän" kimppuun. Arvasin jo heti, että harjoitus tulee olemaan Rontille vaikea. Varsinkin kun siellä pallojen seassa oli paras lelu, meidän oma jalkapallo. Noh, mutta aluks otettiin kontaktia, jonka jälkeen seuraamista "miinakentän" ympärillä. Monta kertaa jouduin hihnasta nyppäämään, mutta kyllä se kontakti sieltä välillä tuli ja pysyi hetken. Nopeita palkkauksia nameilla. Loppu vaiheessa päästiin menemään jopa pallojen lähelle ja viimeiseksi tuli loistava palkka; Se huippu jalkapallo mitä Rontti halus koko ajan.

Toinen treeni tehtiin lähestulkoon samalla mallilla. Pyörittiin enemmän pallojen lähellä. Rontin kontaktin pudottua kokeilin ensin murahtaa vähän sille, jotta se tajuaisi ettei noin tehdä -> ei toiminut. Sitten kun vähän kiljaisin niin johan katsekontakti palasi. Se olikin uus juttu ja Rontti ihmetteli kovasti et mitä se oikein vinkuu tuolla tavalla. Sitten taas kun oli hyvä kontakti niin jalkapallo palkaksi ja leikkiä sillä.

Viimeisenä otettiin sitten paikallaolo. Huoh.. Alku meni hyvin niin kuin aina ennenkin, sitten se taas tapahtu! Lonkkalepo, argg.. Rontti ei kuitenkaan liikuskellut sen enempää, joten palkkailin sitä (nameilla) taas 10-30sek välein. Sitten "sivu", jonka jälkeen leikittiin vähän patukalla ja sit autoon ja kotiiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti