perjantai 26. elokuuta 2011

25. elokuuta. Viimeiset pk-tottis treenit, Maja

Tänään onkin sitten viimeiset tottis treenit med Riikka ja kumppanit.. Kylläpä kesä on mennyt niin nopeaa.. huoh.. Tällä kerralle jokaisen tuli miettiä pari asiaa mitä treenailee, jotka aiottiin kuvata ja katsoa majalla lopuksi. Näin kaikki näkis vähän miltä se oma meno näyttää ja millainen koira on. Lisäksi kaikkien piti osallistua kommentoimaan toisien suorituksi.

Tälle kerralle valitsin seuraamista ja käännöksiä, sekä lopuksi päätinkin vielä ottaa vauhti luoksetulon. Vaikka näitä ollaan treenailtu paljon, mutta halusin tosiaan nähdä miltä meidän seuraaminen näyttää kun sitä on niin paljon kehuttu.
Treeni alkoi alku hetsailulla ja "tottista" -käskyllä. Siitä sitten lähdettiin suoraan seuraamaan, välillä hetsailin ja taas seurausta. Käännöksiä oikealle ja vasemmalle ja perusasentoja. Myös muutamia täyskäännöksiä, jotka ei menneet nyt läheskään niin hyvin kuin tehoavo ryhmän treeneissä. Treenistä muodostui ehkä liian pitkä ja sen olisi voinut lopettaa kun koira oli hyvässä vietissä seuraamisten jälkeen. Näin ollen vauhti luoksetulosta tuli melkein oma treenipätkänsä. Se meni kuitenkin ihan hyvin ja lopuksi leikittiin jonka jälkeen rontti sai viedä patukan autoon.
Palautteena treenin jälkeen ja katsottua pätkä videolta: palkkaan koiraa aina oikealle puolen, Riikka ihmettelikin miten Rontti ei poikita vaan seuraa aina suoraan ja hyvin. Ihme tosiaan, nyt vaan pitää muistaa itsekin palkkailla vasemmalta puolen. Mutta näin jälki käteen mietittynä, palkkaan aina makupalalla vasemmalta puolen, voisiko se tasapainottaa palkkausta?? vai onko se vaan sattumaa ja koira hyvä ettei se tajua poikittaa seuraamisessa.. Treenistä tosiaan tuli liian pitkä, kun videolta katsoi. Koira oli niin hyvässä vireessä seuraamisten jälkeen, että olisi pitänyt lopettaa siihen.. no tästä opimme taas seuraavalle kerralle :) Riikka myös ehdotti, että käyttäisin ennakoivaa merkkiä käännöksissä, josta olen samaa mieltä.. Nyt vaan pitää miettiä mikä se olisi ja muistaa käyttää sitä seuraavissa treeneissä :)

Tässä meidän treenit -> http://www.youtube.com/watch?v=lPs769buiyM

Oli mukavaa katsoa omaa treenaamista videolta, vaikka vähän hölmöltähän se näyttää :D Tytöt oli myös tuoneet ja tehneet mahtavat herkut, joita saatiin vielä viimeisenä treeni iltana syödä. Kiitokseksi myös Riikalle kuluneesta kesästä olimme koonneet koululaisen repun täynnä herkkuja. Toivomme vaan, että Riikka ehtisi tulla katsomaan meidän treenejä käydessään kuopiossa. Ehkäpä tämän blogin avulla, pysyt myös mukana meidän treeneistä, riikka! :) Kiitos vielä kerran. Onneksi meidän porukka pysyy kasassa ja päästään treenailee yhdessä, ajatuksena BH-koe ja sen läpäiseminen jossain vaiheessa! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti