torstai 25. elokuuta 2011

9. elokuuta. KesäToko -ryhmä

Tänään treenattiin vapaavalintaisia aiheita. Eli käytännössä niitä joissa on ongelmia. Itse valitsin tähän paikallaolon ja seuraamisen käännöksin.

Paikallaoloa treenailtiin samaan tyylin kuin edellisissä pk-tottis treeneissä. Pallo jätettiin koiran eteen ja palkattiin siihen kun olin koiran vieressä. Tämä harjoitus meni hyvin, kun ei tehnyt ajallisesti pitkää harjoitusta näin ollen Rontti ei ehtinyt tylsistyä olemaan paikallaan.

Seuraaminen ja sen käännökset. Näytin ensiksi miten ne meillä menee, täyskäännöksen olin tehnyt vielä oikean kautta, mutta nyt päädyttiin siihen että teen sen aina vasemman kautta ajatettellen meidän pk -uraa. Rontti ei tajua tässä käyttää taka puoltaan, joten kokeillaan niin että sanon aina käännöksessä sivu ja kun koira istuu sivulle palkataan. Muutaman kerran myös jatkan matkaa käännöksen jälkeen, jonka jälkeen palkkaan.
Oikealle ja vasemmalle käännökset menevät myös vähän lonkalta. Nyt piti ensiksi harjoitella ja miettiä itse miten jalat laittaa. Eli käännöksistä piti tulla 90asteen kulma. Piti toden teolla miettiä miten jalat laittaa, mutta kyllä se siitä sitten lähti. Aluksi Rontti meinasi törmätä minuun kun käännökset olivat niin nopeita ja ne tulivat yhtäkkiä, näin ollen pysähdyin aina kun olin kääntynyt jolloin koira saa itsensä myös oikaistua suoraksi meno suuntaan.
Mutta näin tällä kertaa nyt eikun treeniä treeniä niin hyvä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti